DICOPUR M – erbicidul ce combate buruienile cu frunza lata din culturile de grau si orz

DICOPUR M este un erbicid selectiv, sistemic, ce combate buruienile dicotiledonate din culturile de grau si orz. Specialistii ALCEDO il recomanda deoarece substanta activa se transloca rapid in planta, concentrandu-se in varfurile de crestere, erbicidul avand un spectru mare de combatere. Cand se aplica? In postemergenta, in vegetatie, pe vreme calma, cand temperatura este mai mare de 15°C.

Atentie! La culturile de grau si orz tratamentele se efectueaza de la stadiul de 3 frunze pana la aparitia ligulei (BBCH 13-39). Cantitatea de solutie necesara pentru aplicarea pe un hectar este cuprinsa intre 200-400 litri.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.