Diamond Acanto, un pachet tehnologic pentru cerealele paioase

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-1Diamond Acanto este un alt pachet tehnologic pe care astazi specialistii de la ALCEDO doresc sa vi-l prezinte. Asadar, in acest pachet veti putea gasi toate produsele de protectia plantelor utile pentru culturile dumneavoastra de cereale paioase, si anume: erbicidul Rival Superstar, fungicidele Bumper 250 EC si Acanto Plus, insecticidul Faster 10 CE si fertilizantul foliar Microfert U. Toate aceste produse au un spectru larg de actiune in combaterea bolilor, daunatorilor si a buruienilor, dar si o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor.

Astfel, cumparand acest pachet aveti mai multe avantaje: nu veti mai fi nevoiti sa achizitionati fiecare produs in parte, pretul este unul foarte avantajos, iar un alt aspect este si acumularea de puncte in baza carora puteti participa la concursurile cu premii, organizate de ALCEDO.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs. Lista cu reprezentantii zonali o gasiti aici.