Diamond Acanto Plus, un pachet tehnologic pentru cerealele paioase

Scris de Echipa Alcedo

Vreti sa va protejati cultura impotriva bolilor, daunatorilor si buruienilor avand la dispozitie tehnologia necesara pentru tratamentul culturii de cereale paioase, la un pret avantajos?Apelati la produsele din pachetul Diamond Acanto Plus. Achizitionand acest pachet veti avea la dispozitie erbicidul Rival Superstar (0,02 kg/ha), fungicidele Bumper 250 EC (0,50 l/ha) si Acanto Plus (0,50 l/ha), insecticidul Faster 10 CE (0,15 l/ha), dar si fertilizantul foliar Microfert U (3,00 l/ha). Toate aceste produse au un spectru larg de actiune in combaterea bolilor, daunatorilor si a buruienilor, dar si o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor.

Astfel, cumparand acest pachet aveti mai multe avantaje: nu veti mai fi nevoiti sa achizitionati fiecare produs in parte, pretul este unul foarte avantajos, iar un alt aspect este si acumularea de puncte in baza carora puteti participa la concursurile cu premii, organizate de ALCEDO. Asadar, daca vreti sa cumparati pachetul Diamond Acanto Plus puteti obtine o reducere de 25,81% la indeplinirea conditiilor contractuale, ajungand la un cost de 239,90 RON/ha fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!”, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 323,35 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 240 de puncte.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.