Despe ATELIER ALCEDO…

Scris de Echipa Alcedo

Dupa cum v-am promis zilele trecute, revenim cu detalii despre cum decurg lucrarile in cadrul platformei ATELIER ALCEDO.

Ati aflat deja ca ALCEDO si-a propus ca din acest an sa inceapa si testarea soiurilor de leguminoase, pentru a oferi FERMIERILOR ISCUSITI cele mai bune recomandari in materie de genetica si tehnologie.

Ei bine, ferma ALCRIST din DEVESELU, partener ALCEDO, a reusit sa semene in aceste zile atat cerealele paioase de primavara (grau, orz si ovaz), cat si cruciferele (hibrizi de rapita de primavara, mustar si camelina).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.