De astazi, a inceput Campania de primire a Cererilor unice de plata pentru anul 2017

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), a anuntat ca de azi a demarat Campania de primire a Cererilor unice de plata pentru anul 2017, acestea urmand sa fie depuse pana la data de 15 mai la Centrele judetene/locale si la Centrul APIA din Bucuresti. APIA le recomanda fermierilor ca inainte de a merge la centrele APIA, sa se prezinte la Primarie pentru a verifica in Registrul Agricol situatia terenului pe care il utilizeaza, iar daca au in exploatatie si animale sa verifice situatia acestora in registrul National al Exploatatiilor. Completarea declaratiei de suprafata se va face electronic, prin intermediul aplicatiei IPA Online, care poate fi accesata de pe site-ul APIA, iar finalizarea si inchiderea cererii unice de plata se va face numai in Centrele APIA, in prezenta functionarului responsabil cu primirea cererii.

Cererile unice de plata se vor depune la centrele judetene APIA, in cazul fermierilor ce solicita o suprafata mai mare de 50 de hectare si la centrele locale in cazul fermierilor care solicita o suprafata mai mica sau egala cu 50 de hectare. Toate detaliile privind aceasta campanie se gasesc pe site-ul APIA: www.apia.org.ro.

sursa: Comunicat de presa APIA

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.