De anul acesta, portofoliul de SEMINTE ISCUSITE se imbogateste cu NOI HIBRIZI DE RAPITA: hibrizii InVigor de la BASF

Gama InVigor – dupa cum spune numele – ne duce in primul rand cu gandul la VIGOARE. Doi “VIGUROSI” se alatura portofoliului nostru de “SEMINTE ISCUSITE”: InV 1022 si InV 1266 CL.

Despre InV 1022 stim ca este un hibrid semitardiv, cu productii foarte ridicate si stabile pe toate tipurile de sol, in special pe solurile adanci, fiind bine adaptat la climatul din Romania.

InV 1266 CL este un hibrid Clearfield, cu productii foarte ridicate, adaptat diverselor conditii de agro-mediu.

Sunt hibrizi caracterizati de o toleranta excelenta la temperaturile scazute in conditii severe, o toleranta buna la cadere, frangere si scuturare. Aceste insusiri fiziologice deosebite se traduc, in final, in productii bune pentru fermierii care aleg aceste seminte.

Ambii hibrizi sunt tratati cu INTEGRAL PRO (Bacillus amyloliquefaciens tulpina MIB600), ce are si actiune fungicida.

Pentru mai multe informatii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.