Daunatori in culturile agricole sau horticole? FASTER 10 CE, solutia consacrata pentru o protectie de lunga durata!

Atentie la daunatorii din culturile de cereale paioase, si nu numai! Pericolul ca acestea sa fie atacate inca nu a trecut, ba mai mult, odata cu oprirea ploilor acestia vor fi foarte agresivi, iar fara protectie daunele vor fi foarte mari. Asadar, nu uitati sa va monitorizati culturile si sa faceti tratamente cu insecticide atunci cand situatia o impune. Pentru acest lucru va recomandam utilizarea insecticidului FASTER 10 CE, produs fabricat in Romania, cu spectru mare de actiune atat la cereale paioase, porumb, legume, pomi fructiferi si vita de vie. La doze foarte mici, acest insecticid actioneaza rapid asupra sistemului nervos central si periferic al insectelor. Are o buna actiune reziduala pe plantele tratate, cu efect inhibitor asupra hranirii insectelor fitofage. Retineti! Tratamentele se fac la avertizare sau, in lipsa acestora, se fac preventiv, in momentele si in conditiile precizate in tehnologiile de cultura ca fiind specifice aparitiei/atacului daunatorilor vizati.

Despre eficacitatea acestui insecticid, dozele omologate si daunatorii combatuti, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.