Cum va fi vremea in aceasta saptamana…

Scris de Echipa Alcedo

vremeaPloaie, vant, si o vreme destul de racoroasa. Asa a debutat inceputul de saptamana, in mai toata tara. Si zilele urmatoare va mai ploua, iar cantitatile de apa vor ajunge izolat chiar si la 40 l/mp. Potrivit meteorologilor, temperaturile minime vor ajunge la 12 grade Celsius, iar cele maxime nu vor mai depasi in schimb 22 grade Celsius.

Referitor la rezerva de apa din sol, aceasta se incadreaza in limite satisfacatoare, apropiate de optim. Cat despre starea de vegetatie a culturilor agricole, regimul hidro-termic din aer si sol va permite desfasurarea in conditii normale a proceselor de germinare, rasarire si aparitia primelor frunze la cerealierele de toamna (rapita, orz si grau). De asemenea, vor fi continuate lucrarile de insamantare.

sursa: meteoromania.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.