Cum scapam de bolile, daunatorii, dar si de buruienile din cultura de rapita? Simplu, apelam la “pachetele iscusite” de la ALCEDO

Pe langa buruieni, bolile si daunatorii sunt o problema majora, care in lipsa unei protectii fitosanitare va pot compromite cultura de rapita. In aceasta editie a newsltter-ului va vom prezenta o tehnologie completa, care o sa va ajute sa mentineti cultura de rapita libera de boli, daunatori, dar si de buruieni, cu pachetele: CRIZA-N TEMA SALVATOR, CRIZA-N TEMA KARIS SI CRIZA-N TEMA. Retineti! Inca din toamna este importanta aplicarea unui fungicid, cum este SALVATOR 25 EW care in doza de 0,5 l/ha va asigura un control maxim asupra putregaiului alb, alternariozei, putregaiului uscat, putregaiului cenusiu, fainarii, avand, de asemenea, efect de regulator de crestere a rezistentei plantelor la iernare. Fungicidul SALVATOR 25 EW poate fi asociat cu unul dintre insecticidele prezente in pachet, daca la acel moment observati insecte in rapita. Ce insecte avem in toamna? Pai pot fi probleme cu puricii de pamant, larvele viespei rapitei, iar mai rar, insa si el face prapad fluturele alb al verzei. Referitor la buruieni, va putem spune ca erbicidul (LEOPARD/RANGO) prezent in pachet va ajuta sa scapati, cu succes, de buruienile monocotiledonate anuale din culturile de rapita.

Pretul unui astfel de pachet porneste de la 105.90 RON/ha, avand o reducere de 40.03%. Pachetele sunt formate din: fungicidul SALVATOR 25 EW, unul din insecticidele FASTER GOLD 50 EC, KARIS 10 CS sau FASTER 10 CE, si la alegere erbicidul LEOPARD sau RANGO.

Pentru cei interesati de achizitionare, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.