Cum sa scapam de buruienile din porumb? Simplu, apelam la erbicide precum Astral, Meristo sau Temsa!

1,5 l de Astral, impreuna cu 1,5 l de Temsa sau 1,5 l de Astral cu 0,25 l Meristo reprezinta “solutia iscusita” pe care dumneavoastra o aveti la dispozitie in pachetele tehnologice de la ALCEDO. De ce sa achizitionati pachetele Silver Meristo si Silver Temsa? Pentru ca Meristo cat si Temsa se pot aplica atat in preemergenta cat si in postemergenta, combat un spectru mare de buruieni cu frunza lata, dar si unele graminee. In postemergenta, se pot aplica cand buruienile sunt in stadii timpurii de dezvoltare (cele cu frunza lata pana la stadiul de 4-6 frunze, iar buruienile graminee inainte de infratire). Nu uitati! Porumbul trebuie sa fie pana la stadiul de 8 frunze! Mai mult, in postemergenta cele doua erbicide se pot utiliza impreuna cu erbicidul Astral 40 SC, produs romanesc, cu o formulare foarte moderna si care combate excelent buruienile graminee anuale si perene, inclusiv costreiul din rizomi.

Pentru mai multe detalii, accesati link-ul http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/oferta-speciala-pentru-porumb/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.