Cum poti obtine un start viguros al plantelor tale?

Pentru a avea plante puternice si cu o toleranta mai buna la factorii de stres, ai nevoie de radacini puternice.

O veriga importanta in tehnologia oricarei culturi este aplicarea unui fertilizant starter la semanat. Pentru un start bun al culturilor, o rasarire uniforma si plante mai viguroase, va recomandam fertilizantii din gama StartMAX:

  • StartMAX EPE (Enhanced Phosphorus Efficiency) pentru o dezvoltare viguroasa a radacinilor si o absorbtie crescuta a cationilor din sol (calciu, magneziu, fier, mangan, zinc).
  • StartMAX HIP (High inner Phosphate) pentru asigurarea unei nutritii optime cu fosfor si zinc, in special in primele faze de vegetatie. StartMAX HiP prezinta o formula cu azot, continut maxim de fosfor solubil in apa si zinc.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.