Cum poti obtine un start viguros al culturilor tale?

Scris de Echipa Alcedo

Pentru a avea plante puternice si cu o toleranta mai buna la factorii de stres, ai nevoie de o inradacinare rapida si uniforma.

O veriga importanta a agriculturii de precizie, cu reducerea costurilor cu fertilizarea si cu carburantii, este reprezentata de fertilizarea starter odata cu semanatul.

Pentru un start rapid al culturilor, o rasarire uniforma si plante viguroase capabile de recolte maxime, va recomandam aplicarea fertilizantilor din gama StartMAX:

StartMAX HIP

  • asigura inradacinarea rapida si uniforma a plantelor de cultura;
  • reduce riscul unor dezechilibre sau carente nutritionale inca din primele faze de vegetatie;
  • sustine dezvoltarea unui foliaj bogat, capabil de o fotosinteza superioara, crescand rezistenta plantelor la factorii de stres.

StartMAX HPA

  • creste timpurietatea recoltelor si maximizeaza randamentul culturilor;
  • stimuleaza dezvoltarea rapida a radacinilor si creste vigoarea plantelor de cultura;
  • mareste rezistenta culturilor la stresul abiotic (inghet, baltiri, seceta) si la unii factori de stres biotic (unele insecte, unii patogeni de sol).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.