Cum poti avea eficacitate ridicata in combaterea buruienilor din culturile de grau?

Pentru a avea o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor din culturile de grau, trebuie ales foarte bine momentul optim de aplicare a erbicidelor: cand buruienile au sensibilitatea cea mai mare.

Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale din cultura de grau, specialistii ALCEDO recomanda erbicidul FENOVA SUPER, un graminicid sigur pentru cereale, deci selectiv pentru cultura datorita safenerului incorporat in formulare. In plus, ofera siguranta maxima in combaterea buruienilor monocotiledonate anuale  greu de combatut, asa cum sunt Apera spica-venti sau Avena spp..

Foarte importanta este perioada de aplicare, care depinde in primul rand de stadiul de dezvoltare al buruienilor. Controlul maxim se obtine cand buruienile au 2 – 3 frunze si pana la sfarsit de infratire.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.