Cum iti protejezi rapita abia rasarita?

Odata cu aparitia frunzelor cotiledonale, apar si atacurile de viespea rapitei (Athalia rosae) – un daunator oligofag (ataca atat speciile de crucifere cultivate, cat si cele din flora salbatica). Adultii depun oua sub epiderma frunzei, iar larvele care apar consuma frunzele pana raman doar nervurile principale, putand duce la compromiterea culturii.

Pragul economic de daunare este de 2 larve/planta.

Care este solutia?

Insecticidele iscusite FASTER 10 CE in doza de 0,2 l/ha, FASTER DELTA in doza de 0,3 l/ha sau MOSPILAN 20 SP in doza de 0,150 kg/ha iti vor proteja cultura de atacul acestui daunator si nu numai.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.