Cum combateti buruienile din culturile de porumb sau floarea-soarelui?

Cum cea mai buna combatere este preventia, puteti utiliza erbicidele SILBA sau TENDER

Silba si Tender sunt doua erbicide complete si complexe. Astfel, Tender este partenerul ideal in preemergenta atat la porumb cat si la floarea-soarelui, impotriva buruienilor graminee, dar si a unora cu frunza lata; doza recomandata este de 1-1,5 l/ha. La floarea-soarelui se aplica inainte de semanat, cu incorporare superficiala (ppi) cu ajutorul combinatorului, sau preemergent, fara incorporare, daca exista umiditate suficienta. Atentie! Solul trebuie sa fie bine pregatit. Pentru cultura de porumb se foloseste preemergent, fara incorporare imediat dupa semanat, in conditii de umiditate suficienta. Silba este eficient impotriva buruienilor graminee si a celor cu frunza lata, fiind aplicat la porumb atat in preemergenta cat si in postemergenta timpurie, in doza de 4,0-5,0 l/ha. La floarea-soarelui poate fi aplicat in preemergenta, pentru combaterea buruienilor anuale cu exceptia speciilor Xanthium, Solanum, Sinapis, in doza de 3,5-4,0 l/ha.

Ambele produsele le gasiti in pachetele tehnologice de la ALCEDO la preturi deosebit de avantajoase. Mai multe informatii comerciale gasiti accesand  linku-rile: http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/oferta-speciala-pentru-floarea-soarelui/

http://www.alcedoltd.ro/produse/promotii/oferta-speciala-primavara/oferta-speciala-pentru-porumb/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.