Cum combatem mana din cultura vitei de vie?

Scris de Echipa Alcedo

Mana vitei de vie, boala cauzata de ciuperca Plasmopara viticola, este una dintre cele mai pagubitoare boli ale vitei de vie.

Aparitia bolii este favorizata de precipitatiile abundente si de umiditatea crescuta in aer, deci conditiile meteorologice din utimele zile au fost prielnice aparitiei. Va recomandam efectuarea unui tratament preventiv cu MANOXIN COMBI (metalaxil 8% + cupru din oxiclorura de cupru 40%).

MANOXIN COMBI este un fungicid cu dubla activitate, de contact si ingestie si are atat actiune preventiva, cat si curativa. Metalaxilul, componenta sistemica, prin mobilitatea sa in planta, asigura o buna protectie a vechilor si noilor cresteri pe o perioada de maxim 14 zile. Oxiclorura de cupru, componenta de contact, confera protectie impotriva noilor infectii prin formarea unui strat protector pe suprafata plantei. Totodata, cuprul prezinta si proprietati bactericide.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO