Cum arata radacinile plantelor de rapita fertilizate concomitent cu semanatul?

Scris de Echipa Alcedo

In imaginile de mai jos se poate observa nivelul de dezvoltare al radacinii unei plante dintr-o cultura de rapita care a fost fertilizata concomitent cu semanatul, pozitionarea granulelor de ingrasamant facandu-se pe doua niveluri, 50% la nivelul semintei si 50% la o adancime de 3-4 cm sub samanta.

Locatie: Valea Argovei, jud. Calarasi

Fertilizantii din gama STARTMAX si YARAMILA NP STARTER 10-47 + ZN + B se pot utiliza cu succes in tehnologiile de agricultura conservativa, precum cea prezentata mai sus.

Dozele recomandate sunt intre 10-25 kg/ha, in functie de cultura la care se aplica (porumb, floarea soarelui, mazare, cartof, sfecla, legume, cereale, rapita etc.).

Informatii detaliate despre produsele de mai sus gasiti accesand link-urile de mai jos:

STARTMAX HPA: https://alcedo.ro/produse/startmax-hpa-10-48-1-zn/

STARTMAX HIP: https://alcedo.ro/produse/startmax-hip/

YARAMILA NP STARTER 10-47 + ZN + B: https://alcedo.ro/produse/yaramila-np-starter-10-47-zn-b/

Semanatul s-a facut cu Horsc Focus in tandem cu Horsch Maestro 8RV, echipat cu kit de administrare microgranulate.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.