Cum arata culturile de rapita semanate in sistem MINIMUL-TILL sau NO-TILL?

In ultimii ani, tehnologiile de semanare a culturilor in solul minim prelucrat (MINIUM-TILL) sau chiar in solul neprelucrat (NO-TILL) au fost adoptate de tot mai multi fermieri romani.

In aceasta toamna, unii fermieri iscusiti au ales sa prelucreze solul la o adancime foarte mica (maxim 20 cm), cu scopul de a crea un pat germinativ satisfacator, altii au ales sa semene in prezenta resturilor vegetale ramase din culturile anterioare.

Cum arata astazi culturile de rapita semanate in sistem MINIMUL-TILL sau NO-TILL, cu semanatoare de prasitoare si distanta intre randuri de 50 pana la 70 cm?

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.