Cum arata culturile de porumb erbicidate in preemergenta cu TONALE?

Culturile de porumb sunt deja bine conturate la multi fermieri, in unele zone depasind chiar 6 frunze, dupa cum puteti observa si in imaginile de mai jos.

  • Hibrid: Dragster
  • Semanat la inceputul lunii aprilie
  • Erbicidat in preemergenta cu TONALE (2 l/ha)

TONALE este un erbicid cu 3 substante active, cu moduri diferite de actiune si cu spectru mare de buruieni combatute, omologat pentru combaterea buruinilor dicotiledonate si monocotiledonate din cultura de porumb, intrat de curand in portofoliul ALCEDO.

Cand se poate aplica?

Atat in premergenta, in doza de 1,75 – 2 l/ha, cat si in postemergenta timpurie, cand plantele de porumb au 2-4 frunze (BBCH 12-14), in doza de 1,5-2 l/ha.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.