Cum arata cultura porumbului cand odata cu semanatul s-a aplicat si superabsorbantul ZEBA?

  • loc. Cerna, jud. Tulcea
  • porumb semanat la data de 12.04.2022, densitate 64.800 b.g./ha
  • odata cu semanatul s-au aplicat superabsorbantul ZEBA (20 kg/ha) si ingrasamantul NP 8.26 (80 kg/ha)

In anii secetosi se vede cel mai bine cum lucreaza un produs precum ZEBA!

ZEBA este un superabsorbant biodegradabil cu capacitati de absorbtie a apei in proportie 1:400 (dupa greutate), in contact cu apa formand un gel. Se dehidrateaza si se rehidrateaza in mod repetat in timpul unui sezon si elibereaza umiditatea captata, dupa necesitatile plantelor, retine apa si nutrientii solubili in apropierea semintelor sau radacinilor, reducandu-se astfel pericolul de pierdere in procesul de levigare si evaporare.

De asemenea, stimuleaza dezvoltarea radacinilor plantelor prin reglarea circulatiei apei si oxigenului in sol, favorizeaza rasarirea rapida si uniforma a plantulelor, respectiv influentaza pozitiv asupra indicilor cantitativi si calitativi de productie.

Reduce stresul plantelor provocat de deficitul de umiditate in sol, netoxic, sigur si degradabil (se degradeaza in zaharuri simple), putandu-se aplica pe toate tipurile de sol.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.