Culturile de porumb au fost atacate de Tanymecus dilaticollis!

Monitorizati cultura si aplicati tratamente cu insecticidele MOSPILAN 20 SP si FASTER DELTA.

MOSPILAN 20 SP, aplicat in doza de 0.1 kg/ha, prezinta actiune rapida de soc si combate gargarita frunzelor de porumb (Tanymescus dilaticollis) din cultura de porumb. Nu este influentat de temperatura, actiunea sa dureaza peste 3 saptamani si, in plus, nu afecteaza albinele.

FASTER DELTA, aplicat in doza de 0.3 l/ha, combate ratisoara porumbului (Tanymecus dilaticollis) si viermele vestic al radacinilor de porumb (Diabrotica virgifera virgifera) din cultura de porumb. Insecticidul are o acoperire completa si uniforma a plantelor, ce este esentiala pentru o buna protectie impotriva atacului insectelor.

Pentru a beneficia de un pret avantajos, va recomandam sa alegeti pachetul DUO MOSPILAN FASTER DELTA.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.