Culturi libere de buruieni cu Lancelot Super

Scris de Echipa Alcedo

Lancelot Super este un erbicid postemergent, pe baza de aminopiralid 30% si florasulam 15%, ce actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Este un erbicid sistemic, cu patrundere in principal prin sistemul foliar si secundar prin radacini. De asemenea, Lancelot Super prezinta un mod dublu de actiune asupra buruienilor prin cele 2 substante active. Ambele componente se distribuie sistemic in planta si deregleaza metabolismul plantei, afectand procesul de crestere si conducand, in final, la moartea buruienilor.

Lancelot Super asigura o combatere eficienta a buruienilor in crestere, iar adaugarea unui adjuvant ne-ionic (Vital 90) poate imbunatati combaterea in cazul infestarilor cu Chenopodium spp, Sonchus arvensis, Centaurea spp, Fumariaspp, Malva spp, mai ales in conditii de seceta. Produsul este recomandat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, dupa cum urmeaza: Grau– 33 g/ha aplicat singur postemergent – de la infratire pana la formarea celui de-al doilea internod;

Orzoaica de primavara – 33 g/ha aplicat singur de la infratire pana la formarea celui de-al doilea internod, buruienile dicotiledonate in faza de 3-5 frunze;

Porumb – 33 g/ha postemergent cand porumbul este in faza de 4-6 frunze. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze, iar in cazul infestarilor cu Cirsium arvense, maxim 10 – 15 cm inaltime. Volumul de apa recomandat este de 100-400 l/ha. Atentie! Este necesar sa se asigure o acoperire uniforma a buruienilor cu solutia de tratat.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui erbicid, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.