Cultura de grau nu lipseste din nicio ferma, dar ce soi alegem?

Toleranta la inghet, cadere si boli este o caracteristica foarte importanta, iar soiul de grau ANAPURNA este:

  • tolerant la inghet;
  • foarte tolerant la cadere;
  • foarte tolerant la rugina galbena;
  • mediu tolerant la rugina bruna;
  • mediu tolerant septorioza.

Mai multe informatii despre caracteristicile soilui ANAPURNA gasiti aici: https://alcedo.ro/produse/anapurna/

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.