Cu pachetele iscusite BRONZE de la ALCEDO, Performanta in cultura de rapita

Acolo unde rapita a rasarit, ea este expusa atacului de daunatori, boli, dar si buruieni. In aceste conditii, ALCEDO va ofera 4 pachete iscusite, si anume: BRONZE GALERA FASTER, BRONZE KAISO, BRONZE SALSA, BRONZE SALSA FASTER, pachete complete ce contin cele mai bune produse de care aveti nevoie pentru o cultura de rapita sanatoasa. Este important de retinut, ca aplicarea unui fungicid, inca din toamna, cum este SALVATOR 25 EW, pe care-l gasiti in toate cele patru pachete (doza de 0,5 l/ha) va asigura un control maxim asupra putregaiului uscat, putregaiului alb, alternariozei, putregaiului cenusiu, fainarii, avand, de asemenea, si un efect de regulator de crestere si de marirea rezistentei plantelor la iernare. Atentie! Fungicidul SALVATOR 25 EW poate fi asociat cu unul dintre insecticidele prezente in pachet, daca exista simptomele unui atac de daunatori in rapita. Cu ce insecte va puteti confrunta, acum in toamna? Pot fi probleme cu puricii de pamant, larvele viespei rapitei (care deja au atacat puternic in anumite zone agricole din tara), si mai rar, insa si el face prapad, fluturele alb al verzei. Referitor la buruieni, va putem spune ca erbicidul (GALERA SUPER/SALSA) prezent in pachet va ajuta sa scapati, cu succes, de buruienile dicotiledonate anuale si perene. Pachetele contin fungicidul SALVATOR 25 EW, unul dintre insecticidele FASTER GOLD 50 EC, KAISO SORBIE sau FASTER 10 CE, si unul dintre erbicidele SALSA sau GALERA SUPER. Costul acestor pachete porneste de 151.90 RON/ha.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.