Cu Nuprid Al 200 SC scapati de insectele daunatoare din culturile de porumb si cele legumicole!

Scris de Echipa Alcedo

gandacul din Colorado (1)In aceasta perioada, in culturile de porumb, dar si in culturile legumicole (cartof, tomate, castraveti) pot aparea o serie de daunatori, ce va pot afecta culturile, dar si productia. Astfel, la porumb puteti observa viermele vestic al radacinilor, la cartofi – Gandacul din Colorado, la tomate – paduchele solanaceelor, tripsul comun, iar la castraveti atat paduchele verde cat si tripsul comun. Pentru a nu va confrunta cu acesti daunatori, noi va recomandam un insecticid extrem de eficace, si anume  Nuprid Al 200 SC. Acest insecticid este foarte bine absorbit prin frunze si radacini, asigurand plantei o foarte buna protectie fata de acesti daunatori, si asta datorita substantei active.

Trebuie stiut ca, Nuprid Al 200 SC poate fi folosit pentru tratamente in perioada de vegetatie astfel: la porumb, pentru combaterea adultilor viermelui vestic al radacinilor de porumb, in doza de 0,275 l/ha, la cartof, pentru Gandacul din Colorado, in doza de 0,25-0,3l/ ha, la tomate pentru tripsul comun 0,75 l/ha, iar la castraveti in doza de 0,05% pentru combaterea paduchelui verde al castravetilor. Mai mult, tot la castraveti, pentru a combate tripsul comun puteti folosi Nuprid Al 200 SC in doza de 0,75 l/ha.

Precizam ca, in functie de cultura si de conditiile fitosanitare, Nuprid Al 200 SC poate fi aplicat in amestec cu fungicide pentru combaterea bolilor, dar si cu fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer.

Avand in vedere informatiile pe care vi le-am transmis, daca doriti sa achizitionati Nuprid Al 200 SC sau alte produse de protectia plantelor, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul la sectiunea PRODUSE.