Cu FertiGrow® Starter, pornirea in vegetatie este cu pana la 30% mai rapida!

Cum nu mai e mult timp pana cand samanta de porumb sau floarea-soarelui va ajunge in pamant, pe langa fertilizarea de baza, recomandam aplicarea de FertiGrow® Starter B&Z si FertiGrow® Starter NP MicroMIX – ingrasaminte starter microgranulate. Continutul de NPK, completat cu magneziu, zinc, bor sau sulf din FertiGrow® Starter B&Z si FertiGrow® Starter NP MicroMIX asigura o nutritie echilibrata plantelor inca din stadiile de plantuta. Aplicarea lor este o decizie “iscusita”, deoarece planta va avea la dispozitie hrana in primele perioade de vegetatie. Retineti! Aceste ingrasaminte sunt utilizate de plante in proportie de peste 95%. Inradacinarea mai rapida inseamna rasarire uniforma, pornire rapida in vegetatie si se traduce in final in cresterea rezistentei culturilor la boli si daunatori.

Pentru detalii tehnice sau comerciale, luati legatura cu echipa de vanzari ALCEDO accesand linkul: http://www.alcedoltd.ro/produse/toamna/ingrasaminte/ingrasaminte-microgranulate-starter/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.