Cu ce tratati cereale paioase, dupa valul acesta de ploi cand isi vor face aparitia bolile?

Cu ce tratati cereale paioase, dupa valul acesta de ploi cand isi vor face aparitia bolile?
12 “FUNGICIDE ISCUSITE”, recomandate in combaterea bolilor foliare si ale spicului! 
Dupa valul de ploi din aceasta perioada, atentie sporita fata de bolile foliare, dar si ale spicului,care in mod sigur isi vor face aparitia atat la grau, dar si la celelalte cereale paioase. Si asta, pentru ca odata cu aparitia precipitatiilor se creeaza conditii favorabile de dezvoltare a agentilor patogeni ce produc boli foliare sau ale spicului, asa cum sunt: fainarea, septorioza, ruginile, fuzarioza, etc. 
In acest context, va prezentam schema de aplicare a “FUNGICIDELOR ISCUSITE” din “PORTOFOLIUL ISCUSIT ALCEDO”, recomandate pentru combaterea bolilor foliare si ale spicului la cerealele paioase, si in special, la grau, unde puteti utiliza fungicide caBUMPER 250 CE, TOPSIN 500 SC, SALVATOR 25 EW, CHEFARA, ARCHER TURBO, MYCOGUARD 500 SC, TOPGUARD 25, IMPULSE PRO 425 EC, MIRADOR XTRA, AVIATOR XPRO 225 EC, ELATUS ERA, PRIAXOR EC.
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor fungicide iscusite, puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO
https://www.youtube.com/watch?v=QO-Di2oD_V4

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.