Cu ce putem combate omida fructificatiilor (Helicoverpa armigera), mai ales daca avem culturi in sistem bio?

Scris de Echipa Alcedo

In ultimii ani, omida fructificatiilor (Helicoverpa armigera) a inceput sa puna probleme serioase, atat cultivatorilor de porumb, cat si celor de tomate sau ardei.

Omida fructificatiilor nu produce pagube cantitative semnificative de recolta. In schimb, pagubele calitative pot sa fie semnificative.

Cu ce putem combate acest daunator, mai ales daca avem culturi in sistem bio?

DIPEL DF este un insecticid biologic cu efect imediat dupa aplicare. Eficacitatea produsului in combaterea larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemanatoare cu cea a insecticidelor conventionale.

Produsul se poate aplica la o gama extrem de larga de culturi: porumb, sfecla de zahar, sfecla rosie, soia, floarea soarelui, peluze, pepiniere, cartof, pomi fructiferi, capsun, vita de vie, legume in camp si in spatii protejate (telina, mazare, conopida, varza creata, gulii, varza de capatana, varza de Bruxelles, menta, patrunjel, ridichi, sfecla rosie, salata, fasole, castraveti, castraveti cornison, dovlecei, pepeni galbeni, vinete, ardei gras, ardei iute, tomate), plante ornamentale, in doza de 0,6-1 kg/ha.

Fiind un insecticid ce contine microorganisme utile, nu lasa reziduuri si nu are perioada de pauza dupa recoltare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO