Cu ce protejam culturile de rapita impotriva agentilor fitopatogeni in toamna?

Scris de Echipa Alcedo

Precipitatiile din ultima perioada au favorizat dezvoltarea si aparitia agentilor fitopatogeni care provoaca boli precum fainarea si innegrirea tulpinilor, dar si alte boli ale culturii de rapita.

Pentru o eficacitate foarte buna, se recomanda aplicarea unui tratament cu fungicidul TOPSIN 500 SC, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala. TOPSIN 500 SC are actiune fungicida de contact si sistemica. Este absorbit de plante prin frunze si radacini, avand un efect preventiv si curativ foarte bun fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni.

Doza omologata pentru cultura de rapita este de 1,4 l/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.