Cu ce combatem buruienile dicotiledonate din culturile de soia, mazare, lucerna, trifoi, leguminoase, fasole, bob, cartof, cereale si porumb boabe?

O solutie iscusita pentru combaterea buruienilor dicotiledonate in postemergenta este FIGHTER, un erbicid cu actiune rapida de contact, cu doza de 2 l/ha.

Este absorbit prin frunze si alte organe verzi iar efectul este vizibil dupa aproximativ 2 zile, manifestat prin ingalbenirea buruienilor sensibile si apoi necrozarea lor.

Tratamentele se efectueaza in postemergenta, cand buruienile sunt rasarite si se afla in faza de 2-4 frunze (BBCH 12-14).

Principalele buruieni combatute: teisor (Abutilon theophrasti), lipicioasa (Galium aparine), busuioc salbatic (Galinsoga parviflora), mustar salbatic (Sinapis arvensis), ridichea salbatica (Raphanus raphanistrum), fumarita (Fumaria officinalis), musetel (Matricaria chamomilla), romanita de camp (Anthemis arvensis), iarba rosie (Persicaria lapatifolia), rocoina (Stellaria media), susai (Sonchus oleraceus), pungulita (Thlaspi arvense), urzica moarta (Urtica urens), traista ciobanului (Capsela bursa-pastoris) si scanteiuta (Anagallis arvensis).

Se poate observa, dupa aplicarea produsului, o usoara decolorare temporara a culorii frunzelor culturii, care dispare treptat, odata cu cresterea acestora, fara sa afecteze dezvoltarea acestora.

Atentie! Este recomandat ca tratamentul sa se realizeze cand temperatura aerului este mai mare de 15°C si umiditatea aerului mai mare de 40%. Se va evita efectuarea tratamentului in perioadele de stres ale culturii.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.