Cropshield – un veritabil “scut” de protectie a plantei impotriva arsitei

Daca ar trebui sa descriem acest sezon intr-un singur cuvant, acela ar fi “seceta”.

Cropshield (620 g/l CaO) este un fertilizant ce optimizeaza atat nutritia cu calciu, cat si regimul hidric in perioadele de seceta si insolatie. De asemenea, protejeaza planta impotriva arsitei si creste rezistenta plantei la atacul bolilor si al daunatorilor.

Cum actioneaza Cropshield?

La aplicarea foliara, creeaza un film de microparticule care reflecta in mod selectiv razele soarelui, permitand doar transferul luminii vizibile. In acelasi timp, reflecta marea majoritate a razelor ultraviolete (UV) si a celor infrarosii (IR). Astfel, are o actiune protectiva, fiind un veritabil “scut” de protectie pentru plante, fata de stresul termic si al arsurilor ce pot aparea in perioadele caniculare.

Aplicat ca tratament foliar sau la sol, disponibilizeaza calciul pentru plante, acesta fiind furnizat in cantitati optime pe timpul stadiilor de dezvoltare activa a acestora si contracareaza aparitia unor boli fiziologice in plante.

Atentie! A nu se amesteca Cropshield cu produse pe baza de fosfor sau cu produse care nu pot tolera un nivel ridicat al pH-ului.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.