Criza-n Tema Salvator va salveaza rapita de boli, daunatori si buruieni

Scris de Echipa Alcedo

pachete rapita 2015_NEWSSi in aceasta toamna, ALCEDO vine cu cea mai bogata oferta de pachete tehnologice pentru rapita si cereale paioase. Astazi va vom prezenta un pachet destinat culturii de rapita, si anume Criza-n Tema Salvator. Pachetul tehnologic pentru rapita contine toate produsele necesare unei culturi lipsite de boli, daunatori dar si de buruieni graminee, si anume: fungicidul Salvator 25 EW, insecticidele Faster 10 EC sau la alegere Faster Gold 50 EC, si erbicidele Leopard sau la alegere Rango.

SALVATOR 25 EW, a doua denumire a produsului ORIUS 25 EW, se aplica toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare si pentru combaterea patogenului Phoma lingam. De asemenea, aplicarea unui tratament in toamna, in faza de rozeta a rapitei, actioneaza ca un veritabil regulator de crestere (provoaca scurtarea tijei si concentrarea sucului celular, pregatind mai bine plantele pentru iernare). SALVATOR 25 EW are ca substanta activa tebuconazolsi se utilizeaza in doza de 0,5 l/ha.

FASTER GOLD 50 EC avand substanta activa lambda-cihalotrin (colorat cu rosu), este un insecticid util in combaterea viespei rapitei ce se foloseste in doza de 0,2 l/ha.

FASTER GOLD 50 EC, este a doua denumire comerciala a lui LAMDEX 5 EC si are ca substanta activa lambda-cihalotrin. Este un insecticid ce combate gandacul lucios (Meligethes aeneus) si viespea rapitei (Athalia rosae) aplicat in doza de 0,2 l/ha, iar pentru gargarita tulpinilor de rapita (Ceuthorhynchus napi) se utilizeaza in doza de 0,150 l/ha.

LEOPARD 5 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale. Produsul este rapid absorbit prin suprafata frunzelor buruienilor graminee, dupa care se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice. Leopard 5 EC are ca substanta activa quizalofop-P-etil si se utilizeaza in doza de 1,0 l/ha.

RANGO este a doua denumire comerciala a lui PANTERA 40 EC, are ca substanta activa quizalofop-P-tefuril 40 g/l si se foloseste in doza de 1,0 l/ha. Este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a costreiului din rizomi in culturile de rapita.

Asadar, daca doriti sa cumparati pachetul Criza-n Tema Salvator, la indeplinirea conditiilor contractuale, puteti obtine o reducere de 34,11%, ajungand la un cost de 109,90 RON/ha, fara TVA. De asemenea, pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!“, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 166,80 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 180 de puncte.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.
Echipa ALCEDO