Criza-n Tema Mystic- o optiune avantajoasa pentru cultura de rapita

Scris de Echipa Alcedo

Daca atunci cand vremea va permite planul, dumneavoastra este sa infiintati o cultura de rapita, va reamintim ca la ALCEDO gasiti cea mai variata oferta de pachete tehnologice. Astazi va prezentam un alt pachet care contine toate produsele necesare unei culturi lipsite de boli, daunatori dar si de buruieni graminee, pachetul Criza-n Tema Mystic care contine fungicidul Mystic 250 EC, insecticidul Faster 10 EC, si, la alegere, unul dintre erbicidele Leopard sau Rango.

MYSTIC 250 EC, cu substanta activa, tebuconazol, este un fungicid sistemic, care aplicat toamna in doza de 0,5 l/ha, creste rezistenta plantelor la iernare si previne atacul de Phoma lingam.

FASTER 10 EC avand substanta activa cipermetrin, este un insecticid util in combaterea viespei rapitei si se foloseste in doza de 0,2 l/ha.

LEOPARD 5 EC este un erbicid postemergent, folosit pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale. Produsul este rapid absorbit prin suprafata frunzelor buruienilor graminee, dupa care se acumuleaza in mugurii subterani, distrugand tesuturile meristematice.  Leopard 5 EC are ca substanta activa quizalofop-P-etil si se utilizeaza in doza de 1,0 l/ha.

RANGO este a doua denumire comerciala a lui PANTERA 40 EC. Erbicidul are ca substanta activa quizalofop-P-tefuril 40 g/l si se foloseste in doza de 1,0 l/ha. Este un produs de baza in combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si a costreiului din rizomi in culturile de rapita.

Asadar, daca doriti sa cumparati pachetul Criza-n Tema Mystic, puteti opta pentru o reducere de 34,31%, ajungand la un cost de 109,90 RON/ha, fara TVA, la indeplinirea conditiilor contractuale sau pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!“, pachetul poate fi achizitionat la pretul de 167,30 RON/ha, fara TVA, acumuland un numar de 180 de puncte.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa contactati reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro.