Controlul samulastrei de cereale din cultura de rapita

Samulastra de cereale paioase este o “buruiana” des intalnita in culturile de rapita nou infiintate, influentand cresterea si dezvoltarea tinerelor plante si concurand cu acestea pentru resurse (lumina, apa si elemente nutritive).

In aceasta toamna, cand apa este si asa foarte putina in sol, daca mai apare si samulastra de cereale, dar si alte buruieni, plantele de cultura vor fi intr-un mare pericol.

Deci ce putem face?

Trebuie sa aplicam un erbicid graminicid, asa cum este RANGO, in doza de 0.75 l/ha pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale (inclusiv samulastra cerealelor) si in doza de 1.5 l/ha pentru combaterea costreiului din rizomi (Sorghum halepense).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.