Control eficient asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene, cu Lancelot Super!

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-1In newsletter-ul de astazi va readucem in atentie un erbicid, utilizat cu succes de foarte multi fermieri, si anume, Lancelot Super. Ce trebuie sa stiti despre acest erbicid? Ei bine, Lancelot Super este un erbicid postemergent, pe baza de aminopiralid 30% si florasulam 15%, ce actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Are o actiune sistemica si patrunde in principal prin sistemul foliar si secundar prin radacini. De asemenea, Lancelot Super prezinta un mod dublu de actiune asupra buruienilor prin cele 2 substante active. Acest erbicid asigura o combatere eficienta a buruienilor in crestere, iar adaugarea unui adjuvant ne-ionic poate imbunatati combaterea in cazul infestarilor cu Chenopodium spp, Sonchus arvensis, Centaurea spp, Fumaria spp, Malva spp, mai ales in conditii de seceta.

Produsul este recomandat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, dupa cum urmeaza:

Grau– 33 g/ha aplicat singur postemergent – de la infratire pana la formarea celui de-al doilea internod;

Orzoaica de primavara– 33 g/ha aplicat singur de la infratire pana la formarea celui de-al doilea internod, buruienile dicotiledonate in faza de 3-5 frunze;

De asemenea, Lancelot Super este omologat si pentru cultura porumbului. Pentru aceasta cultura il puteti folosi in doza de 33 g/ha, postemergent cand porumbul este in faza de 4-6 frunze. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze, iar in cazul infestarilor cu Cirsium arvense, maxim 10 – 15 cm inaltime. Volumul de apa recomandat este de 100-400 l/ha. Atentie! Este necesar sa se asigure o acoperire uniforma a buruienilor cu solutia de tratat.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui erbicid, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO