COMET – UN NOU FUNGICID IN PORTOFOLIUL DE PRODUSE ISCUSITE

COMET (a doua denumire comerciala a lui RETENGO) este un fungicid pe baza de piraclostrobin, cu actiune preventiva, curativa si eradicativa, destinat controlului bolilor specifice culturilor de grau, orz, secara, triticale, porumb si floarea soarelui. Specialistii ALCEDO vi-l recomanda deoarece piraclostrobinul este o strobilurina cu actiune translaminara si sistemie locala, ce inhiba germinatia sporilor si controleaza cresterea micelului si sporularea. De asemenea, efectele fiziologice dovedite conduc la imbunatatirea fotosintezei, utilizarea mai eficienta a ingrasamintelor, cresterea rezistentei plantelor la stres si la arsurile solare, precum si la seceta, mai putine frunze imbatranite, tulpini mai rezistente la frangere.

Important! COMET ofera o protectie de aproximativ 21 de zile. Pentru a obtine maximum de siguranta, se recomanda aplicarea preventiva.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.