Combateti viespea rapitei cu Nuprid Al 200 SC

Scris de Echipa Alcedo

Nuprid-Al-200-SCDaca ati semanat rapita in aceasta toamna, va recomandam insecticidul sistemic Nuprid Al 200 SC, autorizat pentru a fi utilizat pentru tratamente in perioada de vegetatie la mai multe culturi, printre care si rapita. Este un insecticid cu actiune toxica prin contact si prin ingestie. Aplicat pe plante, substanta activa este absorbita prin frunze si radacini si este distribuita in toate organele plantei, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de o diversitate de specii de insecte daunatoare culturilor agricole. La cultura de rapita, acest produs se foloseste pentru a combate viespea rapitei (Athalia rosae), in doza de 0,275 l/ha, iar tratamentul cu Nuprid Al 200 SC se realizeaza o singura data, in toamna.

Mentionam ca Nuprid Al 200 SC se poate aplica in amestec cu fungicide autorizate pentru combaterea bolilor, avandu-se in vedere recomandarile si instructiunile specifice culturii respective. De asemenea, este compatibil si cu fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, si nu numai, luati legatura cu reprezentantul Alcedo din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.