Combateti mana in culturile de legume si vita de vie

Scris de Echipa Alcedo

Manoxin-M 60 PUDupa cum majoritatea dintre dumneavoastra stiti, mana este o boala extrem de grava care apare in aceasta perioada atat la tomate, cartof, castraveti, dar si plantatii de vita de vie. Atentie! Aceasta boala ataca frunzele, ci si fructele, iar in functie de specie ataca si lastarii si chiar florile. Pentru combaterea manei, va recomanda produsele din gama Manoxin, si anume Manoxin M 60 PU si Manoxin C50 PU. Aceste produse au o actiune fungicid-bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate, in special, fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare. De asemenea, eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, in perioada de crestere intensiva si de fructificare, inainte de aparitia primelor simptome de boala. Va atentionam ca in conditiile favorabile evolutiei manei, tratamentele fitosanitare cu aceste produse se pot repeta la intervale de 7-12 zile, in functie de cultura, sensibilitatea soiurilor, stadiul de vegetatie si presiunea bolilor.

Mentionam ca Manoxin M 60 PU si Manoxin C50 PU se pot aplica impreuna cu insecticide si acaricide, avandu-se in vedere Manoxin-C 50 PUrecomandarile cuprinse in tehnologiile de cultura. Mai mult, se pot aplica in amestec cu fertilizantii foliari MICROFERT-U  si MICROFERT–FER.

Daca doriti sa cumparati aceste produse, dar si alte produse de protectia plantelor, puteti apela la directorul zonal ALCEDO sau puteti intra la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.