Combateti daunatorii cerealelor paioase si ai rapitei cu FASTER 10 CE

Scris de Echipa Alcedo

Faster 10 CEVa recomandam insecticidul FASTER 10 CE, util in combaterea daunatorilor culturilor de cereale paioase si rapita. Astfel, impotriva plosnitelor cerealelor la grau si al viermelui rosu al paiului, FASTER 10 CE se utilizeaza in doza de 150 ml/ha, iar pentru gandacul ovazului, insecticidul se foloseste in doza de 100 ml/ha. De asemenea, pentru cultura de rapita acest insecticid este util in combaterea viespei rapitei, cantitatea folosita fiind de 200 ml/ha. Tratamentele se fac la avertizare sau, in lipsa acestora, se fac preventiv, in momentele si in conditiile precizate in tehnologiile de cultura ca fiind specifice aparitiei/atacului daunatorilor vizati. FASTER 10 EC are un spectru larg de actiune, fiind compatibil cu fungicidele si insecticidele omologate pentru tratamente in vegetatie, cu exceptia produselor alcaline. De asemenea, este compatibil cu fertilizanti foliari, precum Microfert-U si Microfert -Fer.

Asadar daca doriti sa achizitionati acest produs, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.