Combateti bolile din culturi cu MANOXIN C 50 PU

Scris de Echipa Alcedo

Manoxin-C 50 PUMana este o boala periculoasa, ce provoaca pagube foarte mari in culturile de: vita-de-vie, cartof, tomate, castraveti, etc. Aceasta boala nu ataca numai frunzele, ci si fructele, iar in functie de specie, ataca lastarii si chiar florile. Pentru combaterea manei, ALCEDO va recomanda MANOXIN C 50 PU. Datorita substantelor active, acest produs are un spectru larg de actiune fungicid-bactericida, de contact si sistemica, cu o foarte buna eficacitate, in special, fata de bolile de tip mana si fainare, precum si fata de unele bacterioze cu potential mare de daunare. Mai mult, eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, in prima parte a perioadei de vegetatie, de crestere intensiva si de fructificare, inainte de aparitia primelor simptome de boala.

MANOXIN C 50 PU se utilizeaza in doza de 4 kg/ha in 1000 l de apa pentru vita-de vie, castraveti si ardei. In conditii favorabile evolutiei bolilor, tratamentele cu acest produs se poate repeta la intervale de 7-12 zile, in functie de cultura, sensibilitatea soiurilor, stadiul de vegetatie si presiunea bolilor. In functie de cerintele de prevenire si combatere a altor boli, precum si a unor daunatori specifici, MANOXIN C 50 PU se poate aplica impreuna cu insecticide si acaricide, avandu-se in vedere recomandarile cuprinse in tehnologiile de cultura, referitoare la compatibilitatile si eficienta diverselor asocieri. De asemenea, se poate aplica in amestec cu fertilizantii foliari, MICROFERT-U si MICROFERT-FER.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.