Combaterea buruienilor la floarea soarelui, vitala in primele faze de vegetatie!

Floarea soarelui este poate cea mai raspandita planta oleifera din tara noastra. Pentru a avea o productie ridicata si de calitate trebuie sa avem grija nu numai la daunatori, ci si la buruienile care pot concura plantele de cultura. Ca si in cazul altor culturi, momentul aplicarii erbicidelor este foarte important, pentru a inregistra o eficacitate cat mai ridicata in combaterea buruienilor. De asemenea, este foarte important ca acestea sa fie alese in functie de speciile de buruieni existente si de dominanta acestora.

In PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO gasiti erbicide precum SILBA si TENDER, pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale in preemergenta. In postemergenta, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale si perene, dar numai pentru hibrizi rezistenti la imazamox, recomandam erbicidul LISTEGO, iar pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, puteti aplica LEOPARD 5 EC, RANGO sau MATADOR MAX.

Mai multe detalii despre aceste produse, dar si cateva sfaturi pentru aplicarea tratamentelor, puteti citi aici.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.