Combaterea buruienilor la floarea soarelui in postemergenta. Ce erbicide alegem?

Floarea soarelui este poate cea mai raspandita planta oleifera din tara noastra. Pentru a avea o productie ridicata si de calitate trebuie sa avem grija nu numai la daunatori, ci si la buruienile care pot concura plantele de cultura. Ca si in cazul altor culturi, momentul aplicarii erbicidelor este foarte important, pentru a inregistra o eficacitate cat mai ridicata in combaterea buruienilor. De asemenea, este foarte important ca acestea sa fie alese in functie de speciile de buruieni existente si de dominanta acestora.

In PORTOFOLIUL de PRODUSE ISCUSITE de la ALCEDO gasiti erbicide pentru combaterea buruienilor monocotiledonate anuale si perene, precum LEOPARD 5 EC, RANGO sau MATADOR MAX.

LEOPARD are actiune sistemica de combatere a buruienilor graminee si selectiva pentru culturile dicotiledonate. Substanta activa este absorbita de frunzele buruienilor in circa 2-3 ore de la aplicare si se transloca in toate punctele de crestere intensa, inclusiv in radacini si rizomi.

RANGO este erbicidul consacrat pentru controlul monocotiledonatelor anuale si perene si pentru eficacitatea sa asupra samulastrei de cereale. Produsul are o formulare de calitate care imbunatateste penetrarea si absorbtia substantei active in tesuturile plantelor, eliminand riscul spalarii prin ploaie.

MATADOR MAX are o formulare unica prin tehnologia inovativa ISOlink (include surfactant si penetrant in formulare), avand proprietatea de a se dizolva mai repede in apa si de a prelua mai bine si mai rapid substanta activa in plante, ceea ce duce la o combatere foarte buna si rapida a buruienilor graminee.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.