Combate o gama larga de buruieni problema cu o doza de aplicare foarte redusa!

Toamna anului 2019, chiar daca a debutat cu o umiditate redusa in sol, a permis semanatul cerealelor de toamna in conditii cat de cat optime. Comparand cu anul 2018, cand majoritatea culturilor au rasarit in ferestrele iernii (sfarsit de ianuarie si inceput de februarie), de data acesta culturile au rasarit si au infratit inca din toamna, culturile prezentandu-se chiar foarte bine, acolo unde s-a aplicat tehnologia corect. Toamna fiind lunga, cu temperaturi peste media perioadei, a facut ca buruienile sa-si faca aparitia, intr-un numar chiar mare, lucrarea de erbicidare fiind necesara, chiar „obligatorie”.

Familia RIVAL isi mentine suprematia in combaterea buruieilor cu frunza lata, din aceasta primavara avand un nou membru, RIVAL TOP 20 SG, pe baza de metsulfuron-metil. RIVAL TOP 20 SG are actiune sistemica, cu absorbtie prin frunze si radacini si translocare rapida in toata planta, inhiband diviziunea celulara in varfurile de crestere ale lastarilor si radacinilor. De asemenea, datorita patrunderii rapide in tesuturile plantelor, nu este spalat de ploaie, chiar daca aceasta intervine dupa 4 ore de la aplicare.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.