Combate buruienile monocotiledonate anuale si perene cu MATADOR MAX!

Vrei sa combati buruienile monocotiledonate anuale si perene din culturile horticole (fasole, mazare, morcov, ridichi, telina, pastarnac, ceapa, varza, salata, plante medicinale si aromatice, capsun, vita de vie, pomi fructiferi si plante ornamentale) sau cultura mare (floarea soarelui, sfecla de zahar si furajera, cartof, bob)? Alege MATADOR MAX!

Concurenta buruienilor pentru substantele nutritive din sol poate aduce pagube insemnate de productie, indiferent de cultura pe care o aveti in ferma. Asadar, aplicarea unui erbicid in primele faze de vegetatie este un pas important pentru o tehnologie corecta.

MATADOR MAX este un erbicid sistemic, cu aplicare in postemergenta, foarte activ in combaterea buruienilor graminee anuale si perene din culturile cu frunza lata. Formularea unica prin tehnologia inovativa ISOlink (include surfactant si penetrant in formulare) atribuie produsului proprietatea de a se dizolva mai repede in apa si de a prelua mai bine si mai repede substanta activa in plante, ducand la o combatere foarte buna si rapida a buruienilor.

Erbicidul dispune de o selectivitate foarte buna si poate fi folosit in deplina siguranta in orice stadiu de crestere al culturii. Nu afecteaza culturile care urmeaza in rotatie

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.