COLORIS CL si LORIS CLP – hibrizi de floarea soarelui adecvati pentru o tehnologie intensiva

Scris de Echipa Alcedo

Cultura de floarea soarelui este una dintre cele mai raspandite culturi din Romania.

Avantajul utilizarii unui hibrid Clearfield sau Clearfield Plus consta in toleranta la erbicidului PULSAR 40/LISTEGO, respectiv PULSAR PLUS/LISTEGO PLUS. Aceste sisteme de productie utilizeaza o combinatie genetica superioara, toate acestea pentru a oferi fermierilor cele mai bune solutii.

Pentru acest sezon, specialistii ALCEDO recomanda doi hibrizi performanti de floarea soarelui, usor de cultivat si adecvati pentru o tehnologie intensiva: COLORIS CL si LORIS CLP.

COLORIS CL este cea mai buna alegere pentru fermierii iscusiti, deoarece prezinta productii ridicate si stabile, chiar si in conditii climatice dificile. Fiind calificat ca hibrid Clearfield, este tolerant la erbicidul PULSAR 40/LISTEGO.

LORIS CLP este recomandat fermierilor care utilizeaza o tehnologie intensiva de cultivare, deoarece prezinta productii mari si continut ridicat de ulei, indiferent de factorii de stres climatic. Fiind calificat ca hibrid Clearfield Plus, este tolerant la erbicidul PULSAR PLUS/LISTEGO PLUS.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.