COLORIS CL si LORIS CLP – doi hibrizi iscusiti de floarea soarelui, proaspat adaugati in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE

Ne bucura faptul ca anul trecut hibrizii alesi de noi au performat atat in loturile comparative, cat si in ferme. In acest sezon, pe langa hibrizii de floarea soarelui deja cunoscuti, avem si noutati! Iata doua dintre ele…

COLORIS CL – hibrid semi-timpuriu de floarea soarelui Clearfield

COLORIS CL este un hibrid viguros, cu crestere rapida si o buna uniformitate a culturii. L-am ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE pentru ca prezinta productii stabile chiar si in conditii de stres climatic, dar si un continut bun de ulei. Este un hibrid flexibil, performant si usor de cultivat.

Densitatea recomandata este de 55.000-60.000 bg/ha pe solurile sarace si cu umiditate scazuta si de 60.000-65.000 bg/ha pe solurile fertile si cu umiditate buna.

LORIS CLP – hibrid semi-timpuriude floarea soarelui Clearfield Plus

LORIS CLP este un hibrid foarte productiv si cu un continut ridicat de ulei. De ce vi-l recomandam? Pentru ca este un hibrid performant si stabil, chiar si in conditii de stres pentru tehnologie intensiva.

Densitatea recomandata este de 55.000-60.000 bg/ha pe solurile sarace si cu umiditate scazuta si de 60.000-65.000 bg/ha pe solurile fertile.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.