Colega noastră, Maria Angelescu, are 25 de ani. Adică exact vârsta ALCEDO

Scris de Echipa Alcedo

Anul acesta, ALCEDO a împlinit 25 de ani de la înființare. Tot atât a împlinit și colega noastră, Maria Angelescu, ocazie cu care ne-am hotărât să îi adresăm câteva întrebări la care a avut amabilitatea să ne răspundă în continuare:

maria angelescu

Cum este să lucrezi într-o companie care are aceeași vârstă cu tine?

Este o experiență unică din foarte multe motive, dar mai ales pentru că aici, da, este adevarată vorba: atitudinea determină altitudinea. Totul se bazează pe respect reciproc, pe responsabilitate. Ceea ce atrage după sine și o oarecare presiune, pentru că trebuie să dovedesc în fiecare moment că sunt persoana potrivită care poate aduce un plus de experiență și entuziasm. Și am menționat entuziasmul pentru că pe lângă seriozitatea cu care se desfășoară aici activitatea, există o atmosferă pe care poate nu te aștepți s-o găsești într-o companie cu asemenea vechime. Dar ALCEDO are într-adevăr „sufletul” de 25 de ani.

Ce te-a atras la această companie? De ce ai vrut să lucrezi aici?

Am vrut să lucrez încă de dinaintea terminării facultății. Să pun în practică toata teoria asimilată la școala, să-mi încep drumul, să mă dezvolt. Nu aveam nevoie de un job „de vară” sau de ceva la care să renunț rapid. Voiam un loc în care să rămân și care să mă facă să-mi doresc asta. Care sa aibă nevoie de implicarea mea. Un loc în care să ne bazăm unii pe alții.

Așa că am cautat un loc primitor, cu tradiție și în care să găsesc înțelegere. Și am găsit mai mult decât atât. Am descoperit o echipă tânără, bine pregătită, crescută odată cu compania și mai ales fidelă. O echipă deschisă, care încă îmi tolerează eventualele erori. Am găsit o familie. Îmi este mai ușor să spun așa, poate și pentru că integrarea mea a venit de la sine. Exact ca acasă. Da, sunt mezina ambelor mele familii. Și acasa, dar și aici.

Cât de mult te regăsești în campania „Creștem România de 25 de ani”?

În primul rând, mă regasesc ca drum, ca dezvoltare. Dar în afară de călătoria asta a mea, pe care o continui alături de Alcedo, am citit în această campanie articole care mi-au amintit de tot ceea ce a însemnat copilaria la țară. Dacă mi-ar fi spus cineva că acesta îmi va fi drumul, probabil aș fi fost mai dornică să-mi ajut bunicii în gospodărie. Și cu siguranță dădeam mai multă importanță celor spuse de ei.

Eu, la Alcedo, beneficiez de ceea ce au reușit cei din jurul meu deja să creeze. Acum încerc, alături de ei, să protejez și să-mi aduc aportul la ceea ce am găsit. Să pot oferi și eu în timp ceea ce mi-a fost mie oferit.

Nu am luat parte la dezvoltare înca de la inceputuri, dar din momentul angajării m-am integrat, am evoluat, m-am dezvoltat din punct de vedere profesional și voi fi alături companiei pentru a putea primi un raspuns din partea viitorilor colegi la intrebarea Cât de mult te regăsești în campania CREȘTEM ROMÂNIA DE 50 DE ANI” ?

Cum ai caracteriza brandul Alcedo? Ce caracteristici principale crezi că are? În care dintre ele te regăsești?

Familie. Este singurul cuvânt care definește total această companie și principala calitate care a dus la evoluție.

Și dacă vorbim un pic statistic, având în vedere că doar 20% din firmele deschise în 1990 mai supraviețuiesc, putem afirma cu convingere că ALCEDO nu este o familie oarecare, ci una UNITĂ. Una în care ne educăm, formăm și, mai ales, contăm.

Cât de importantă este activitatea Alcedo pentru agricultura României?

Activitatea Alcedo înseamnă: implicare, susținere, continuitate.

Ce pot spune eu mai mult decât au spus studiile de piață!? „ALCEDO este cel mai mare distribuitor naţional de produse pentru protecţia plantelor şi seminţe din România şi unul din principalii jucători pe piaţa de distribuţie de îngrăşăminte.”

Ce pot spune mai mult decât: noi, la ALCEDO, facem ceea ce am spus că facem. Ne dăm cuvântul, ne ținem de cuvânt, ăștia suntem, acesta este ALCEDO.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.