“Codul de bune practici pentru utilizarea in siguranta a PPP-urilor”, astazi in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”

Este marti, 10 octombrie, iar la ora 14:30 incepe o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”, difuzata pe pagina de facebook a companiei ALCEDO. “Codul de bune practici pentru utilizare in siguranta a produselor de protectia plantelor (PPP-urilor)” si “Importanta utilizarii ingrasamintelor granulate de sol – nitrocalcarul” sunt doua teme ce vor fi discutate astazi in platoul emisiunii.

Asa cum stiti deja, amfitrioni vor fi si astazi: dr. ing. Sorin Stefan (director tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (director tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (sef laborator ALCHIMEX).

Asadar, nu ratati emisiunea “SFATURI ISCUSITE DE LA ALCEDO”! Venim nu numai cu produse iscusite, ci si cu sfaturi si idei iscusite! Asteptam sa ne dati like sau share. Vizionare placuta!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.