Cititi ultimul numar al revistei Sanatatea plantelor

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-1Zilele trecute a aparut numarul din iulie – 218 al revistei “Sanatatea plantelor”. Aici veti gasi multe informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Asadar, veti putea citi despre: “Daunatori importanti in cultura de porumb”, “Problemele pe care le creaza daunatorii la culturile de tomate din solar”, “Tratamente cu insecticide la legume in camp, dar si in solar”, “Ce submasuri deblocheaza AFIR”. De asemenea, un alt articol extrem de util pentru fermieri este “Cum sa calculezi corect necesarul de produse si solutii de stropit pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare”, dar si cel despre “Cu ce produs combateti molia strugurilor sau paduchele solanaceelor”.

Daca aceste subiecte v-au suscitat interesul, si doriti sa intrati in posesia revistei Sanatatea plantelor o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie accesand site-ul www.sanatateaplantelor.ro , la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

 Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.