Ceutorhyncus napi si-a facut aparitia… cu ce o combatem?

Pe toata zona de sud a tarii, pe capcanele lipicioase sau in boluri, s-au gasit intre 10 pana la 40 exemplare de Ceutorhyncus napi (gargarita tulpinilor de rapita). Ca urmare, este cazul sa incepeti tratamentul cu insecticide de contact sau amestec de contact cu sistemic.

Recomandarea noastra iscusita este insecticidul Faster Delta, un piretroid de sinteza care actioneaza prin contact si ingestie. Are efect repelent si de soc, iar durata de protectie in cultura este de 7-10 zile, indiferent de stadiul de vegetatie.

Doza omologata pentru cultura de rapita este de 0,3 l/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.